Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση Ψηφιακή Υπογραφή

Σε συνέχεια των εκδηλώσεών του, που έχουν ως στο στόχο την αδιάλειπτη ενημέρωση όλων των Μελών του σχετικά με θέματα που άπτονται των εξελίξεων στο επάγγελμα του Μηχανικού, το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας διοργάνωσε στις 10/10/2018 ημερίδα με θέμα την ψηφιακή υπογραφή και εισηγητή τον κ. Διονύσιο Καμμένο, Προγραμματιστή και υπάλληλο Τμήματος Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΤΠΕ) Δήμου Αγρινίου.

Ο κ. Καμμένος ανέλυσε διεξοδικά τη μεθοδολογία δημιουργίας και τον τρόπο χρήσης της ψηφιακής υπογραφής, παρουσιάζοντας συγκεκριμένα παραδείγματα, ενώ παράλληλα απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού.

Η συγκεκριμένη ημερίδα αποτέλεσε συνέχεια του ευρύτερου κύκλου εκδηλώσεων του ΤΕΕ, με αναφοράστις διαδικασίες ηλεκτρονικής υποβολής τοπογραφικών διαγραμμάτων και οικοδομικών αδειών, που αναμένεται να μεταβάλλουν άρδην τον τρόπο διεκπεραίωσης των τεχνικών υποθέσεων στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Στυλιανός Μπλέτσας.

Tην εισήγηση του κ. Δ. Καμένου μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ, ενώ ολόκληρη την ημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

 

 

TOP