Την Παρασκευή 17-1-2025 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ για το 2025, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος στο Αγρίνιο. Την κοπή πίτας ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Καζαντζής μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Δαμασκηνού, ενώ υπήρξε αθρόα προσέλευση των Μηχανικών. Επίσης παρέστησαν ως επίτιμοι καλεσμένοι, ο Γενικός Γραμματέας Αντιπροσωπείας ΤΕΕ κ. Αντώνης Γιαννικουρής, οι Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας κα Χριστίνα Σταρακά και Μιλτιάδης Ζαμπάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης Ενέργειας Χωροταξίας και Περιβάλλοντος κ. Στυλιανός Μπλέτσας, ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας, ο Γενικός Γραμματέας Δήμου Αγρινίου κ. Δημήτριος Τζιώλης, οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου κ. Δημήτριος Σκορδόπουλος και Κωνσταντίνος Κουμπουλής, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου κ. Κωνσταντίνος Πιστιόλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, το μέλος της Δ.Ε ΓΕΩΤΕΕ κ. Σταμούλης Γεώργιος, ο Προέδρος του Συνδέσμου Εργοληπτών Αγρινίου κ. Ανδρέας Μπανιάς, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μηχανολόγων – Ηλεκτρολόγων Νομού Αιτωλοακαρνανίας κα Κολοκύθα Καλλιόπη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων & Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου κ. Κωστίκογλου Σωκράτης και ο Διευθυντής του 4ου Λυκείου Αγρινίου κ. Παναγιώτης Κοντονάσιος.
Κατά την ομιλία του ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Κέκελος Παναγιώτης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς του Περιφερειακού Τμήματος ενώ τονίστηκε η συμβολή του ΤΕΕ σε θέματα που απασχολούν τους πολίτες αλλά και το ρόλο του ΤΕΕ ως συμβούλου της πολιτείας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε η πρώτη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (1999-2000), όπως επίσης και οι τρεις πρώτοι επιτυχόντες μαθητές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας στα Πολυτεχνεία και τις Πολυτεχνικές σχολές της Χώρας κατά το σχολικό έτος 2023- 2024.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και ακολούθησε δεξίωση των παρισταμένων. Το φλουρί κέρδισε ο συνάδελφος Πολιτικός Μηχανικός Δημήτρης Δασκαλόπουλος.
Ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας εύχονται σε όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά και σε όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, υγεία, ευτυχία, δημιουργικό και ελπιδοφόρο το 2025.

















