Δελτίο Τύπου Συνεδρίασης Μόνιμης Επιτροπής Αμφιλοχίας – Ακτίου – Βόνιτσας

Συνεδρίαση στην Αμφιλοχία της Μόνιμης Επιτροπής Αμφιλοχίας – Ακτίου Βόνιτσας

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κάνοντας πράξη την πρόθεση και δέσμευση του για ουσιαστική αποκέντρωση των ενεργειών και δραστηριοτήτων του, συνέστησε τη νέα χωρική Μόνιμη Επιτροπή Αμφιλοχίας  – Ακτίου Βόνιτσας, στα πρότυπα των ήδη ενεργών, χωρικών Μόνιμων Επιτροπών Ναυπάκτου και Μεσολογγίου-Ξηρομέρου.

Η στόχευση της νέας Επιτροπής κινείται σε 2 άξονες. Αφενός μεν στον εντοπισμό και την άμβλυνση των προβλημάτων των Μηχανικών, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή και αφετέρου δε στην καταβολή της μέγιστης προσπάθειας να αναδειχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι περιοχές ευθύνης της και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους, πάντοτε σε συνεργασία με τους οικείους δήμους, προκειμένου το Τ.Ε.Ε να συμβάλλει, στο βαθμό που του αναλογεί, στην πρόκληση της ανάπτυξης στην περιοχή και όχι απλά στην αναμονή της.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μόνιμη Επιτροπή Αμφιλοχίας  – Ακτίου Βόνιτσας συνεδρίασε για πρώτη φορά την Παρασκευή 3/11/2017 στην Αμφιλοχία πραγματευόμενη μία σειρά από σημαντικά τεχνικά θέματα και προβλήματα, για τα οποία τα μέλη της κατέθεσαν τις απόψεις και προτάσεις τους, ενώ παράλληλα ιεράρχησαν τις επιμέρους μελλοντικές ενέργειες της Επιτροπής, δεσμευόμενοι για την παραγωγή ουσιαστικών αποτελεσμάτων.

Μέλη της Μόνιμης Επιτροπής Αμφιλοχίας  – Ακτίου Βόνιτσας είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σαλμάς (Τοπογράφος Μηχανικός), ο κ. Σπυρίδων Τσιμπουκάς (Πολιτικός Μηχανικός), ο κ. Νικόλαος Ασπρογέρακας (Πολιτικός Μηχανικός), ο κ. Γαβριήλ Παππάς (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) και ο κ. Ιωάννης Καρυδάς (Πολιτικός Μηχανικός), ενώ συντονιστής και σύνδεσμος της Επιτροπής με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας είναι ο Γενικός Γραμματέας της κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου (Τοπογράφος Μηχανικός).

 

TOP