TEE Aitoloakarnanias

TEE Aitoloakarnanias

Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό τόπο επικοινωνίας μας!

T (26410-55755)
Email: tee_ait@tee.gr

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
Πάνου Σούλου 11 Αγρίνιο

Άνοιγμα με Google Maps
Έχετε Ερωτήσεις ; Καλέστε μας : 26410-55755
  • ΓΛΩΣΣΕΣ
    • Ελληνικα Ελληνικα
    • English English
  • Αρχική
  • ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
    • Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
    • Διοικούσα Επιτροπή
    • Αντιπροσωπεία
    • Πειθαρχικό Συμβούλιο
    • Μόνιμες Επιτροπές
    • Παρατάξεις
      • Αρχική-TEST
  • Υπηρεσίες
    • ΑΙΤΗΣΕΙΣ
    • ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
    • ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ
    • ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΜΟΙΒΩΝ
    • ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΜΟΙΒΗΣ
    • ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ
  • Εκδηλώσεις
  • Το έργο μας
    • Θέσεις – Παρεμβάσεις
    • Δελτία Τύπου
  • Επικοινωνία
  • Αρχική
  • Ανακοινώσεις
  • Αρνητικό το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας επι της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο αντλησιοταμίευσης και συνοδά έργα στην λίμνη Τριχωνίδα στην θέση ”Τριχωνίδα Ι”
23 Απρίλιος, 2026

Αρνητικό το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας επι της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο αντλησιοταμίευσης και συνοδά έργα στην λίμνη Τριχωνίδα στην θέση ”Τριχωνίδα Ι”

Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2025 / Δημοσιεύτηκε Σε Ανακοινώσεις, Θέσεις Παρεμβάσεις

Αρνητικό το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας επι της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο αντλησιοταμίευσης και συνοδά έργα στην λίμνη Τριχωνίδα στην θέση ”Τριχωνίδα Ι”

Η Δ.Ε. του TEE Αιτωλοακαρνανίας λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Μ.Ε. Περιβάλλοντος, Υδάτινου Δυναμικού και Κλιματικής Αλλαγής του Τμήματος εκφράζει την αρνητική της γνώμη επι της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο αντλησιοταμίευσης και συνοδά έργα στην λίμνη Τριχωνίδα στην θέση ”Τριχωνίδα Ι” (μέγιστης ισχύος έγχυσης 685 MW και μέγιστης ισχύος απορρόφησης 716 MW), εντός της Δ.Ε. Θέρμου, της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι παρατηρήσεις του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας υποβλήθηκαν στο Ηλεκτρονικό Περιβαλλοντικό Μητρώο στα πλαίσια διαβούλευσης επι της ως άνω ΜΠΕ και είναι οι παρακάτω:

Παρατηρήσεις ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας επι της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο αντλησιοταμίευσης και συνοδά έργα στην λίμνη Τριχωνίδα στην θέση ”Τριχωνίδα Ι”

     

Διαβάστε ακόμα...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύνταξη Ετήσιου Καταλόγου εκπροσώπων του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας σε επιτροπές για την Ανάθεση Μελετών και Παροχής Τεχνικών Υπηρεσιών και λοιπών Συναφών Επιστημονικών Υπηρεσιών έτους 2018.
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για κατάρτιση Καταλόγων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων ανα κατηγορία για το Έτος 2017 (ΑΡΘΡΟ 118, ΠΑΡ. 5. Ν. 4412/2016) ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ (10-05-2017)
Πρόσκληση σε Eνημερωτική Εκδήλωση: “Από την Κτηματογράφηση στην λειτουργία του Εθνικού Κτηματολογίου”, 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2025

Αρχείο

Κατηγορίες

< Ιούνιος
< 2012 >
July
Αύγουστος >
«
»
  • Month
  • List
  • Week
  • Day
  • No Events

RSS TEE

  • Μπορεί το βιομεθάνιο να στηρίξει τη βαριά βιομηχανία της Ευρώπης;
  • Νέο report του International Energy Agency (IEA): Η τεχνητή νοημοσύνη και η πρόκληση της ενέργειας
  • Προς μια πιο «βιομηχανοποιημένη» κατασκευή: έμφαση στη ψηφιακή διασύνδεση και την παραγωγικότητα

Επικοινωνήστε μαζί μας

T (264-105-5755)
Email: tee_ait@tee.gr

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
Πάνου Σούλου 11 Αγρίνιο

Άνοιγμα με Google Maps

  • Ελληνικα
Αρχείο Ανακοινώσεων
  • GET SOCIAL
TEE Aitoloakarnanias

© 2015. All rights reserved. ΤEE Aitoloakarnanias  /  Δήλωση Προσβασιμότητας

TOP