Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση: «Προανάρτηση Κτηματολογίου Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Συμμετέχω-Κατοχυρώνω»

Μία ακόμα άκρως επιτυχημένη ενημερωτική, ημερίδα διοργάνωσε το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας με θέμα: «Προανάρτηση Κτηματολογίου Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Συμμετέχω-Κατοχυρώνω» την Τετάρτη 12/05/2021. Η διαδικτυακή ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Προέδρο της Δ.Ε. του ΤΕΕ κ. Λίνο Μπλέτσα, ο οποίος υπογράμμισε την εξέχουσα σημασία της διαδικασίας προανάρτησης,προκειμένου η κτηματογράφηση του Νομού να τελεσφορήσει με το βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Ακολούθησε ειδική ενημέρωση προς όλους τους επαγγελματίες του Κτηματολογίου (μηχανικούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους) από την κα Άρια Ιωαννίδη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης  Έργων του  Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», καθώς και τον κ. Ευάγγελο Καραμπλιά, Συντονιστή Αναδόχου της Μελέτης Κτηματογράφησης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, για τη διαδικασία ελέγχου κατά την προανάρτηση και τους τρόπους αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων. Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο κ. Σπυρίδων Βλάχος Προϊστάμενος του Τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της Διεύθυνσης Δασών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, που ανέλυσε τα δεδομένα του αναρτημένου Δασικού Χάρτη της περιοχής και τον τρόπο, που αυτός επηρεάζει την Κτηματογράφησή της.

Στην ημερίδα συμμετείχαν επίσης ο κ. Δημήτριος Κανάτας -Υπεύθυνος Γραφείου Κτηματογράφησης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, η κα Ευανθία Παππά-Προϊστάμενη Νομικού Τμήματος Γραφείου Κτηματογράφησης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας και η κα Ελεονώρα Ανδρεδάκη – Προϊσταμένη της Νομικής Διεύθυνσης του Φορέα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», παρέχοντας διευκρινίσεις για τη διαδικασία της προανάρτησης.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υποβολή ερωτημάτων από τους συμμετέχοντες προς τους εισηγητές της ημερίδας προκειμένου να επιλυθούν απορίες και να διαφωτιστούν σημεία της διαδικασίας προανάρτησης που χρήζουν περαιτέρω ανάλυσης.

Ολόκληρη την ενημερωτική ημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο κανάλι του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας στο youtube.

     


 


 

 

 

  
 
 

 

TOP