Ανάρτηση Κτηματολογικών Στοιχείων για τον Δήμο Αγρινίου

Στις 28/06/2021 πραγματοποιείται Ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων για τον Δήμο Αγρινίου. Σε σχετική ανακοίνωση του Ανάδοχου της Μελέτης Κτηματογράφησης της περιοχής αναφέρεται:

“Αγαπητέ/ή ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια

Ως κάτοχος ακίνητης ιδιοκτησίας σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος (δείτε αναλυτικά τις περιοχές παρακάτω) σας ενημερώνουμε ότι η 28η Ιουνίου 2021 είναι η ημερομηνία έναρξης της Ανάρτησης κτηματολογικών στοιχείων.

Μέχρι την 30η Αυγούστου 2021, (ή την 29η Οκτωβρίου 2021 αν είστε κάτοικος εξωτερικού), αφού επικαιροποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, μπορείτε να ελέγξετε και να επιβεβαιώσετε ή να διορθώσετε την καταγραφή της ιδιοκτησίας σας, αποφεύγοντας έτσι δικαστικές επιλύσεις που κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία. Συγκεκριμένα θα πρέπει να δείτε και να ελέγξετε:

  • Την περιγραφή και τη νομική πληροφορία των ακινήτων σας (Κτηματολογικός Πίνακας)
  • Τα όρια των γεωτεμαχίων σας (Κτηματολογικό Διάγραμμα)

Εάν συμφωνείτε με τα στοιχεία της Ανάρτησης, δεν χρειάζεται να προβείτε σε άλλη ενέργεια.
Εάν δεν συμφωνείτε με κάποια από τα στοιχεία, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση διόρθωσης μέχρι την 30η Αυγούστου 2021, (ή την 29η Οκτωβρίου 2021 εάν είστε κάτοικος εξωτερικού), ηλεκτρονικά στο www.ktimatologio.gr ή στο γραφείο κτηματογράφησης, κατόπιν ραντεβού.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δηλώσει στο Κτηματολόγιο την ακίνητη περιουσία σας, έχετε ακόμα περιθώριο να το κάνετε ηλεκτρονικά στο www.ktimatologio.gr ή στο γραφείο κτηματογράφησης κατόπιν ραντεβού.

Περιοχές υπό ανάρτηση:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΠΡΟΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΙ/ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ:

ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΘΕΣΤΙΕΩΝ (πρώην ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ, ΠΡΟΣΗΛΙΩΝ), ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΟΚΙΜΙΟΥ, ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ, ΝΕΑΣ ΑΒΟΡΑΝΗΣ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε το Γραφείο Κτηματογράφησης Αγρινίου

  1. Για τους ΟΤΑ Αγίου Νικολάου, Αγρινίου, Θεστιέων (πρ. Κοινότητες Καινούργιου και Προσηλίων) και Παραβόλας: Τηλέφωνο: 26410-25125 & 26410-25005 ή να επικοινωνείτε στο email: agrinio1@ktimaweb.gr
  2. Για τους ΟΤΑ Αγίου Κωνσταντίνου, Δοκιμίου, Καμαρούλας, Νεάπολης, Νέας Αβόρανης και Παναιτωλίου: Τηλέφωνο: 26410-25725 & 26412-00098 ή να επικοινωνείτε στο email: agrinio2@ktimaweb.gr

Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 08:30 -16:30 και Τετάρτη 08:30 -20:30

ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ktimaagrinio.gr

 


 

TOP