Αποτελέσματα Εκλογών ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας – Ευχαριστήριο Μήνυμα Προέδρου

Θα ήθελα να εκφράσω από καρδιάς τις θερμές και ειλικρινείς μου ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς, που συμμετείχαν στη διαδικασία ανάδειξης των οργάνων του ΤΕΕ, τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων για το άριστο κλίμα, μέσα στο οποίο διεξήχθησαν για άλλη μία φορά οι εκλογές του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για την αποτελεσματικότητά τους καθόλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Θα  ήθελα επίσης, να συγχαρώ όλους τους συναδέλφους, που εκλέχθηκαν στην Αντιπροσωπεία του Τμήματος, αλλά και να απευθύνω πρόσκληση σε όλους τους υπόλοιπους, υποψηφίους και μη, να λάβουν μέρος ενεργά σε όλες τις εκφάνσεις δράσεως του ΤΕΕ, συμβάλλοντας δημιουργικά με τις απόψεις τους,στη δημιουργία αναπτυξιακού υποβάθρου για τον τεχνικό κλάδο και το Νομό μας.

Είναι δεδομένο, πως στις εκλογές δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, παρά μόνο διαφορετικές απόψεις εκπεφρασμένες δια της ψήφου. Εναπόκειται συνεπώς, στη νέα διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Αιτωλοακαρνανίας η εξεύρεση του βέλτιστου τρόπου σύνθεσής τους, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν με επιτυχία οι μελλοντικές προκλήσεις του τεχνικού κλάδου και η θεσμική παρέμβαση του ΤΕΕ να είναι καταλυτική για κάθε θετική εξέλιξη στην περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος

Μπλέτσας Στυλιανός

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας:

Αποτελέσματα Εκλογών

TOP