Δελτίο Τύπου – Συνάντηση Εργασίας Δ.Ε. ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη είχε ο Πρόεδρος κ. Στυλιανός Μπλέτσας και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διερευνήθηκαν ενδελεχώς όλες οι δυνατότητες συνεργασίας, στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του ΤΕΕ ως τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας με αποκρυσταλλωμένο στόχο την είσοδο του Νομού Αιτωλοακαρνανίας σε αναπτυξιακή τροχιά, μέσω της ευρύτερης δυνατής εξωστρέφειάς του και της επιτάχυνσης υλοποίησης όλων των αναγκαίων υποδομών για την περιοχή.

Υπό το πρίσμα αυτό, υπήρξε απόλυτη σύγκλιση απόψεων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, που άπτονται της χωροταξίας, του περιβάλλοντος, της ενέργειας και της επιχειρηματικότητας, ενώ παράλληλα συμφωνήθηκε η συμβολή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας με το επιστημονικό του δυναμικό σε ευρωπαϊκά προγράμματα, στα οποία αναμένεται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Παράλληλα διαπιστώθηκε η αναγκαιότητα σύμπραξης με σκοπό τον προσεισμικό έλεγχο σχολικών μονάδων και δημόσιων κτηρίων του Ν. Αιτωλοακαρνανίας.

Οι δύο πλευρές τέλος, συμφώνησαν να εξειδικευθεί ο τρόπος συνεργασίας, τους στο αμέσως προσεχές διάστημα, προκειμένου να υλοποιηθούν με απόλυτη επιτυχία, οι κοινοί στόχοι Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη κ. Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Π. Ψυλλιάς, ο Γ.Γ. κ. Κ. Παπαθανασίου και τα μέλη κ.κ. Δ. Καλαβρουζιώτης, Β. Κίσσας, Ε. Λύρος, Ν. Μασίκας και Χ. Νάτης.

TOP