Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Αιτωλοακαρνανίας – Αρχαιρεσίες

Η Γενική Συνέλευση του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Αρχιτεκτόνων του νομού Αιτωλοακαρνανίας, προκηρύσσει εκλογές για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.

Σύμφωνα με τα άρθρα 13 & 14 του με αριθμό 2/11-01-2019 εγκεκριμένου καταστατικού του συλλόγου:

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας καθώς και δικαίωμα ψήφου, για το 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο η την 3μελή Εξελεγκτική Επιτροπή (η οποία ασκεί έλεγχο και εποπτεία στην οικονομική διαχείριση και δικαιούται να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. χωρίς ψήφο) του Συλλόγου, έχουν όλοι οι ταμειακά τακτοποιημένοι Διπλωματούχοι Αρχιτέκτονες Μηχανικοί, μέλη του ΤΕΕ που έχουν έδρα εργασίας στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας (άρθρο 4 του Καταστατικού Ίδρυσης). Η ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει μέχρι και την  ημέρα διεξαγωγής των εκλογών. Όσα μέλη έχουν ήδη καταβάλει το ποσό της εγγραφής, στα πλαίσια της ίδρυσης του συλλόγου, θεωρούνται ταμειακά ενήμερα και για το έτος 2019.

Η υποβολή των δηλώσεων υποψηφιοτήτων λήγει 15 ήμερες πριν από την ημέρα των εκλογών (έως την 12η βραδινή της Παρασκευής 15 Μαρτίου. Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν στο mail του συλλόγου: ark.etol1@gmail.com μέσω της ειδικής φόρμας που επισυνάπτεται στα mail των συναδέλφων.

Το προσωρινό Δ.Σ. αμέσως μόλις λήξει ο χρόνος υποβολής υποψηφιοτήτων, θα ανακοινώσει τους υποψηφίους, σε πίνακα, μέσα στα γραφεία του Συλλόγου (γραφεία ΤΕΕ στο Αγρίνιο – Πάνου Σούλου 11) και θα αποστείλει τον πίνακα υποψηφίων στα προσωπικά mail των συναδέλφων του Νομού.

Το ψηφοδέλτιο είναι κοινό και η ψηφοφορία είναι μυστική. Σταυροί προτίμησης: έως 5 για το Διοικητικό Συμβούλιοκαι έως 3 για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Θα διατίθεται επίσης και λευκό ψηφοδέλτιο. Η εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής γίνεται με το πλειοψηφικό σύστημα. Σε περίπτωση ισοψηφίας που προκύπτει από την εφαρμογή όλων των παραπάνω, γίνεται κλήρωση από την Εφορευτική Επιτροπή.

Η υποβολή των δηλώσεων υποψηφιοτήτων λήγει 15 ήμερες πριν από την ημέρα των εκλογών (έως την 12η βραδινή της Παρασκευής 15 Μαρτίου.    Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν στο mail του συλλόγου: ark.etol1@gmail.comμέσω της ειδικής φόρμας που επισυνάπτεται και στα mail των συναδέλφων . 

Την ημέρα των εκλογών, θα υπάρξουν δυο κάλπες: Μία στα γραφεία του ΤΕΕ στο Αγρίνιο, και μία στη Ναύπακτο, στο καφέ-βιβλιοπωλείο “Adagio” στο λιμάνι, τις ίδιες ώρες.

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 27ης Μαρτίου 2019, δεν θα υπάρχει δυνατότητα επιστολικής ψήφου.

Αγρίνιο 6 Μαρτίου 2019

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

TOP