Δελτίο Τύπου για τη 5η Συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Αμφιλοχίας Ακτίου Βόνιτσας

Την 5η Συνεδρίασή της πραγματοποίησε την Παρασκευή 02/08/2019 στην Αμφιλοχία η χωρική, Μόνιμη Επιτροπή Αμφιλοχίας – Ακτίου – Βόνιτσας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Αποκλειστικό θέμα της συνεδρίασης αποτέλεσε η υποστελέχωση της Υ.ΔΟΜ.  Αμφιλοχίας, που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία διεκπεραίωσης των πολεοδομικών και άλλων τεχνικών υποθέσεων της Υπηρεσίας από το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό, με προφανείς αρνητικές συνέπειες, τόσο για τον τεχνικό κόσμο, όσο και για τους πολίτες των Δήμων στην περιοχή ευθύνη της.

Αφού αναλύθηκαν διεξοδικά τα δεδομένα της υφιστάμενης κατάστασης και συζητήθηκαν ενδελεχώς όλοι οι πιθανοί τρόποι άμβλυνσης της προαναφερθείσας δυσχέρειας, τα μέλη της Επιτροπής κατέληξαν στη σύνταξη της τελικής τους συμβουλευτικής τους εισήγησης προς τον Πρόεδρο και τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να ληφθεί υπόψη στις άμεσες πρωτοβουλίες, που αναμένεται να ληφθούν εκ μέρους του Τμήματος στο προσεχές διάστημα.

Στη Συνεδρίαση της Επιτροπής συμμετείχαν οι κ.κ. Νικόλαος Ασπρογέρακας, Ιωάννης Καρυδάς, Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, Κωνσταντίνος Σαλμάς και Σπυρίδων Τσιμπουκάς.

Φωτογραφία

TOP